4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Afstandsmåler

For at opgradere sit golfspil yderligere kunne en afstandsmåler være en rigtig god ide. Den kan fortælle dig hvor langt der er til et punkt, og dermed kan du med sikkerhed vide hvilket jern eller kølle du skal bruge til dit næste slag.

Lazy loading test image

Hvad skal jeg bruge en afstandsmåler til?

En afstandsmåler, golfkikkert, rangefinder eller hvad man ellers vælger at kalde den, er perfekt til den inkarnerede golfspiller. En afstandsmåler måler afstand, hvilket kan være meget brugbart på golfbanen. Den kan bl.a. bruges til at måle afstanden til flaget eller måske en bunker, fairway eller andet man gerne vil måle afstanden til.

Hvordan virker en afstandsmåler?

Disse golfkikkerter har oftest en afstand på +/- 500 meter, samt en præcision på en halv til en hel meter. De fungerer ved at de sender en laserstråle ud som bliver reflekteret ved objektet, og de kan derfor fortælle dig hvor langt der er. En afstandsmåler giver dig derfor et præcist billede af hvor langt du skal slå, og kan dermed hjælpe dig med at øge dit handicap.

Lazy loading test image

Må jeg bruge dem i turneringer?

Afstandsmålere er godkendt til at bruges i alle golf turneringer. Der er intet snyd i det, kun en masse hjælp og nyttig viden til ens næste slag. Mange professionelle golfspillere bruger også afstandsmålere, som redskab når de spiller.

Lazy loading test image

Mærker

Vi tilbyder et bredt udvalg af afstandsmålerer, så du kan finde lige præcis den der passer bedst til dig. Vi har blandt andet afstandsmålere fra mærker, som Zoom og Bushnell.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00