4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Begyndersæt

Er du ny til at spille golf? Og har du ikke fået anskaffet dig dit eget udstyr endnu? Så kunne et begyndersæt meget vel være noget for dig. Det er ikke dyrt, og så kan du nemt komme i gang med dit eget.

Lazy loading test image

Hvorfor købe et begyndersæt?

Der er mange fordele ved at købe et begyndersæt, når man er ny til golf. For det første er bare lækkert at have sit eget golfsæt, i stedet for hele tiden at låne af en ven eller af klubben. Derudover bliver dit spil også meget bedre af at have dit eget. Ved at have sit eget begyndersæt lærer du dine jern og køller at kende, og kan på den måde få et mere stabilt spil i gang. Hvis du bliver ved med at låne kan du risikere at få forskellige jern fra gang til gang, og det er ikke en fordel.

Hvad er der typisk i et begyndersæt?

Når du køber et begyndersæt er der nogle ting, som typisk vil høre med. For at du kan bærer rundt på dine køller og jern skal der selvfølgelig være en bag med. Herefter kommer jern, putter, og køller. Det er forskelligt hvor mange af hver slags der er, og hvilke slags der er. Der kan også være ekstra udstyr, som tees, covers, eller andet.

Lazy loading test image

Fordele ved et begyndersæt

Et begyndersæt er et perfekt sæt til dig der lige er blevet forelsket i golf. Hvis du har lejet en bag i den lokale klub og ikke kan stoppe med at spille. Hvis det er dig, vil et begyndersæt være en god ide. Et begyndersæt er et billigt golfsæt, som indeholder en bag, jern, putter, og køller. Der er alt hvad du skal bruge. Et golfsæt er også meget bedre end at leje en bag hele tiden. Med et begyndersæt er du sikker på at bruge det samme udstyr hele tiden, og på den måde allerede blive bedre.

Lazy loading test image

Begyndersæt vs. almindeligt sæt?

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Derfor er det vigtigt at man gør op med sig selv hvad det er men er ude efter når man skal spille golf. Typisk er det nemt at finde ud af, for hvis man er begynder, så er et begyndersæt selvfølgelig oplagt. Ved man derimod at man vil spille meget og derfor også hurtigt udvikle sig. Er det vigtigt at man overvejer om det bedre kan svare sig at købe et dyrere sæt fra start som man kan udvikle sig på. Begyndersæt er dog både nemme og billige at bruge i starten og herefter kan man løbende opgradere de dele som man ønsker.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00