4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Chipper

Er du lidt udfordret med at spille golfbolden ind på greenen fra kanten af greenen med dine wedges, kan en chipper meget vel være en god ide. Du kan her på siden finde lækre chippere til din bag.

Lazy loading test image

Hvad kan jeg bruge en chipper til?

En chipper kan meget hurtigt blive en af dine bedste venner i baggen. Vi kender allesammen til, at det kan være lidt svært at få golfbolden ordentligt ind på greenen fra kanten med en wedge. Man skal ramme den ordentligt for at få en fin bue på og en rigtige retning. For at løse dette kommer en chipper ind i billedet. Med en chipper kan man meget nemmere spille bolden på greenen i en fin bue, hvor chipperen er noget mere tilgivende end en wedge.

Hvordan virker en chipper?

I stedet for at bruge en wedge til at lave indspil fra kanten af greenen, kan en chipper være et rigtig godt bud. Det smarte ved en chipper er at den er noget mere tilgivende, og man kan nemmere ramme bolden rent og få den i den rigtige retning. En chipper minder rigtig meget om en putter, men blot med en stejlere slagflade for at få bolden op i luften i en lille bue. Det kan hjælpe dig med at komme tættere på pinden og dermed lave færre putts.

Lazy loading test image

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg køber en chipper?

En chipper er et rigtig smart værktøj at have i sin bag. En chipper kan nemt gøre den sidste forskel ved indspil fra kanten af greenen. Dog er det en afløser af en wedge, da man også kan chippe med en wedge, men det er bare lidt sværerer. Man må også kun have 14 jern, køller og så videre i sin bag, så man skal gøre op med sig selv om der er plads til en chipper i baggen.

Lazy loading test image

Mærker og modeller

Hos os går vi op i at have det bedste af det bedste, og varer der passer til alle golfspillere. Det gælder også vores chippere. Vi har chippere fra mærkerne Spalding og Wilson. Vi kan både tilbyde en chipper til dig der er venstrehåndet og der er også chippere til kvinder.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00