4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Shorts & Nederdele til kvinder

Vi har en masse at vælge imellem når det gælder om shorts og nederdele til kvinder.

Lazy loading test image

Hvorfor have shorts og nederdel på til golf?

Det er ikke nogen hemmelighed at det er sjovest at spille golf når solen står højt og det er dejlig varmt. Fuglene kvidrer og der er ikke en vind der rører sig. På dage som disse kan normale lange golfbukser dog komme lidt på prøve. Det kan meget hurtigt bliver varmt for benene og lidt ulækkert. Derfor er golf shorts og golf nederdele rigtig smarte. Det giver lidt mere luft til benene, så det ikke bliver så varmt. De har samme funktion som golfbukser, bare kortere og bedre til de varme dage.

Hvad kan jeg forvente af golf shorts og nederdele?

Golf shorts og nederdele til kvinder er meget det samme som golfbukser til kvinder. De kan det samme og har mange af de samme specifikationer. Dog er den store forskel at shorts og nederdele ikke er lange, og man dermed ikke får det lige så varmt. Udover det, er det præcis de samme specifikationer. De har oftest elastik ved bælte og lommer for at kunne holde t-shirt og handsker på plads. De er også typisk svedtransporterende og vandafvisende.

Lazy loading test image

Moden

Golf short og golf nerdele til kvinder skifter hele tiden udseende. Moden for shorts og nederdel til kvinder er aldrig den samme to år i streg. Derfor er det også vigtigt for os at vi hele tiden er up to date med hvad vi har i vores shop. Vi har altid det nyeste og smarteste på markedet, men også blot det simple og tidsløse lækre tøj.

Lazy loading test image

Kvalitet

Hos Golf-Sale.dk går vi kun efter at have det bedste kvalitet indenfor shorts og nederdele til golf. Generelt er golf shorts og nederdele til kvinder også i meget god kvalitet da det skal kunne holde til meget.

Vores mærker

Vi har et bredt udvalg af golf shorts og golf nederdele til kvinder her på siden. Vi går efter at have det bedste af det bedste i alle prisklasser. Vi ikke noget i vores sortiment, som vi ikke selv går indenfor. Vi har blandt golf shorts og nederdele fra de lækre golf brands Backtee, Nike, Under Armour, og Röhnisch.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00