4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame Regntøj

Dame regntøj er vigtigt, hvis man uheldigvis rammer en regndag ude på banen. Med dame regntøj kan du holde dig tør, og stadig nyde en god runde. Vi tilbyder regntøj fra bla. Galvin Green, Abacus, Backtee og Under Armour.

Lazy loading test image

Hvad er vigtigt når man køber dame regntøj?

Som det første er det selvfølgelig vigtigt, at regntøjet kan holde dig så tør som muligt, når skyerne åbner sig over en. En anden ting man fokusere meget på i forhold til valg af regntøj til damer, er pasformen, og dermed også fleksibiliteten. Det er vigtigt med en god fleksibilitet i dame regntøjet, så det ikke vil forstyrre, og irritere en under runden, og værst af alt under slagene. En anden essentiel ting at tænke på, er komforten i dame regntøjet. Igen er det vigtig at det ikke forstyrre dig, mens du har det på.

Funktionalitet

Der er mange forskellige præferencer blandt folk, for hvad regntøj til kvinder skal kunne, og hvad dame regntøj indeholder. Alle vil højst sandsynlig gerne holde sig tørre, når de har regntøj på, men der er mange forskellige meninger om hvor mange lommer og plads, der skal være for eksempel. Her på siden kan du finde, lige hvad du har brug for. Om det skal være et par regnbukser med god plads til opbevaring af nøgler o.lign. eller hvad du nu leder efter.

Lazy loading test image

Hvorfor købe dame regntøj?

Hvis du ikke kan få nok af at spille golf, og du ikke kan få hænderne ned over hvor fedt det er. Så bare rolig, du er ikke alene!! Vi ved præcis hvordan du har det. Man vil bare gerne afsted på golfbanen, hver dag. Desværre bor vi i et land, hvor vejret kan være meget skiftende, og udfordrende. Så man bliver stoppet af regnet. Hvis du har noget ordentligt regntøj, er det ikke længere et problem for dig. Du kan komme afsted, lige meget hvordan vejret er, og stadig få det maksimale ud af turen. Som et ekstra plus, er det også god træning, at spille i regn, så der er ingen undskyldninger.

Lazy loading test image

Vores mærker

Vi går altid efter at finde det bedste dame regntøj på markedet. Det er vigtigt for os, at alle produkter er i god kvalitet, og lever op til vores krav. Vi har derfor udplukket mærker, som Backtee, Nike, Abacus, Footjoy osv. for at sikrer os et bredt udvalg af dame regntøj i højeste kvalitet til golf.

Design

Når man køber dame regntøj fokuserer man selvfølgelig på komforten og kvaliteten. Det er også det vigtigste når man skal have nyt, men man må også gerne se lidt smart ud. Moden for hvordan man skal se ud på en golfbane ændrer sig hele tiden. Det gælder også for dame regntøj. Der kommer hele tiden nye farver på mode, eller mønstre. Vi har hele tiden fingeren på pulsen og følger nøje med for at vi altid kan have de nyeste og smarteste varer på lager.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00