4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Elektronik Tilbehør

Nogle gange kan man have brug for at have noget tilbehør til elektronikken. Det kan være en ny oplader, en holder, eller noget helt tredje. Hvis du står i denne situation, er dette det rigtige sted for dig.

Lazy loading test image

Vores udvalg

Her på siden kan vi tilbyde dig tilbehøret til din elektronik. Vi har alt fra ekstra rem til dit garmin ur, oplader til dit garmin ur, og du kan også finde en holder du kan bruge på din vogn. Kort sagt har vi en masse lækkert tilbehør til din elektronik.

Garmin tilbehør

Som garmin forhandler, har vi selvfølgelig en masse tilbehør til dit Garmin udstyr. Elektronikken fra Garmin er et af de førende på markedet, så vi tilbyder selvfølgelig det bedste til dig. Noget af det tilbehør vi kan tilbyde er en lader, strømadapter, rem til ur, osv. Hvis vi ikke har hvad du søger, kan du altid ringe til os og spørge yderligere ind.

Lazy loading test image

Mærker

Vi tilbyder et stort udvalg af elektronik tilbehør til mærker som Garmin, Bushnell og Zoom. Leder du efter noget tilbehør som vi ikke har på lager, kan det være at vi kan få det fra leverandøren. Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgelser.

Lazy loading test image

Andet tilbehør

Vi kan selvfølgelig også tilbyde lidt andet lækker tilbehør, til andet end Garmin. Vi har blandt andet holdere til baggen, så når du er på banen du altid kan have elektronikken lige ved hånden. Det kan for eksempel være en holder til din GPS. Det hele bliver bare lidt lettere, når er simpelt og nemt med elektronikken.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00