4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Elektronik

Golfspillet har udviklet sig meget de sidste mange år. Der er kommet mere og mere elektronik ind i billedet for at blive bedre på banen. Vi tilbyder naturligvis en masse lækkert elektronik, som kan hjælpe med at få handicappet længere ned.

Lazy loading test image

Elektronik til golf

Som tiden er gået, er der kommet meget mere elektronik ind i sportsverden. Det gælder også golf. Elektronikken er blevet et redskab til at forbedre sit spil endnu mere, og hjælpe til at træffe de rigtige beslutninger på banen. Det mest kendte elektronik indenfor golfverden er, GPS ure, GPS’er, og afstandsmålere.

GPS ure

En meget udbredt ting i golfverden de seneste år er et GPS ur. Et GPS ur er et helt normal smartwatch, men med sin force på golfbanen. Et golfur kan alt hvad et normalt ur skal kunne, men når du er på golfbanen er den din bedste ven. Et GPS ur har næsten alle baner i verden i sit system. Når du så spiller, vil uret hjælpe dig med alt du har brug for at vide. Den kan sige hvor langt der er til pinden eller bunkeren for eksempel, den kan tælle dine slag og putts for dig, og meget meget mere. Når de fleste først har haft et golf ur, kan de ikke leve uden.

Lazy loading test image

Garmin

De førende på markedet indenfor GPS ure og GPS’er til golf er Garmin. De blive ved med at udvikle nye versioner og modeller af deres revolutionerende ure og GPS’er. Man kan med sikkerhed købe et Garmin ur, som kan lige det du har brug for.

Lazy loading test image

Afstandsmåler

For at opgradere sit golfspil yderligere kunne en afstandsmåler være en rigtig god ide. Den kan fortælle dig hvor langt der er til et punkt, og dermed kan du med sikkerhed vide hvilket jern eller kølle du skal bruge til dit næste slag. Disse golfkikkerter har oftest en afstand på +/- 500 meter, samt en præcision på en halv til en hel meter. De fungerer ved at de sender en laserstråle ud som bliver reflekteret ved objektet, og de kan derfor fortælle dig hvor langt der er. En afstandsmåler giver dig derfor et præcist billede af hvor langt du skal slå, og kan dermed hjælpe dig med at øge dit handicap.

Mærker

Inden for elektronik går vi efter at have de førende på markedet, for at have alt der er up to date. Derfor kommer meget af vores elektronik fra mærkerne Garmin, Zoom, og Bushnell.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00