4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

El golfvogne

Hvis du er ved at være træt af at bruge kræfter på at skubbe din golfvogn, er en el golfvogn en rigtig god ide. Den kræver langt mindre kræfter at gå med, og du kan koncentrere dig om at bruge kræfter på golf i stedet.

Lazy loading test image

Hvorfor skal jeg købe en el golfvogn?

El golfvogne er nogle yderst lækre golfvogne at have. El golfvogne er er perfekt til dig der ikke har så mange kræfter, til at skubbe en golfvogn, med 100% egen kraft igennem 18 huller. Den vil gøre så du har kræfterne til at spille seriøst, alle 18 huller. En el golfvogn er generelt også bare en lækker ting at have, da den kan gøre en tur på banen, meget mere nem.

Fordele ved el golfvogne kontra normale golfvogne

El golfvogne kan have mange smarte funktioner, som en normal golfvogn normalt ikke har. En el golfvogn har jo naturligvis en motor, som gør at den kan køre uden at blive skubbet fremad manuelt. Det giver mindre belastning til kroppen, og specielt opad bakke er det en kæmpe fordel.

Lazy loading test image

EBS bremse

Mange el golfvogne er udstyret med EBS bremser. EBS bremser gør at el golfvognen automatisk bremser, når man kører ned ad bakke. Så vil vognen ikke rulle fra en, og man skal ikke bruge de samme kræfter på at holde vognen tilbage. Det er en smart teknologi, som kan gavne for mange golfspillere.

Lazy loading test image

Fjernstyret

Nogle el golfvogne er blevet så teknologiske at man kan styre dem med en fjernbetjening. Det gør at du kan køre rundt med din vogn, uden selv at styre den fra håndtaget på el golfvognen. Nogle modeller har også en funktion, som hedder, “follow me.” Det betyder at du kan trykke på follow me, på fjernbetjeningen, og så vil el golfvognen følge efter dig. På den måde behøver du ikke selv at styre og dreje med den. Hvis en vogn kan være fjernstyret vil det stå under produktet.

Mærker

Vi har et bredt udvalg af lækre el golfvogne til dig her på siden. Vi går efter at finde det bedste af det bedste til vores kunder. Vi sigter efter høj kvalitet og funktionalitet. Vi har blandt andet mærker som Wydale, Powakaddy, og MGI. Vi kan forsikre dig om at det er noget af det bedste du kan finde.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00