4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Fiskestænger

Har du også problemer med at slå i vandet lidt for tit? Så kunne en fiskestang være en rigtig god ide. Du kan sparer mange penge i længden med en fiskestang. Den er god hvis bolden ligger så den kan tages fra kanten, så kan man lige fiske bolden op.

Lazy loading test image

Hvad er en fiskestang til golf?

De fiskestænger vi sælger er ikke til at fange fisk med, men derimod til at fange golfbolde. En fiskestang til golf ligner heller ikke en almindelig fiskestang, som man bruger til at fange fisk. Der er ikke et hjul på, og der er heller ikke en snøre med krog. Derimod det en teleskop-stang, som kan forlænges, og som har en opsamler for enden, til at tage golfbolden.

Hvornår er en fiskestang god at have?

Mange bruger fiskestænger til golf meget forskelligt. Nogle bruger dem til at samle sin bolde op, så de ikke behøver at bukke sig ned efter golfbolden. Der hvor fiskestænger til golfbolde, nok kommer mest til sin ret er når bolden er endt i et krat eller i noget vand. Her kan det tit være nemmere at få fat i golfbolden igen, med en fiskestang, i stedet for at kæmpe lang tid med at få den tilbage.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Længder

En fiskestang til at samle sin golfbold op fra et krat, eller noget vand kan være i mange forskellige længder. Det kommer an på hvilken model og mærke det er. De kan være mellem 2 og næsten 5 meter. Det er ikke til at sige hvad der er bedst, men man skal bare vælge hvad der vil passe en mest.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00