4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Golfbag Tilbehør

Der findes et hav af tilbehør til ens golfbag. Det kan være alt fra beskyttelse og til regnslag. Her på siden kan vi tilbyde dig noget af alt det lækre tilbehør der findes til golfbags.

Lazy loading test image

Hvilket tilbehør er der?

Der findes en masse tilbehør til golfbags. Der findes også meget mere end vi tilbyder. Der bliver lavet en tilbehør, alt fra små gadgets, til funktionelle ting. Vi har alle de, mest normale ting, som alle golfspillere kan have brug for på et eller andet tidspunkt.

Regnslag

Vores nok mest populære tilbehør til golfbags, er regnslag. Det er også dem vi har flest af til golfbags. Et regnslag kan være meget nyttigt hvis det regner meget. Med et regnslag kan du beskytte din bag, og hvad der ellers i baggen. Regnslag er typisk lavet af plastik, for at kunne holde regnen 100% ude.

Lazy loading test image

Ekstra taske

I blandt vores sortiment i butikken kan vi også tilbyde storage bags. En storage bag er en ekstra taske du kan have med dig, for nemmere at holde styr på ting, som golfsko, handsker, håndklæde, eller hvad der nu passer dig bedst.

Lazy loading test image

Beskyttelse

Tilbehør til golfbags, kan også være beskyttelse til at passe på baggen. De fleste vil nok gerne have at baggen holder så længe som muligt. Med beskyttelse til baggen, kan det ihvertfald hjælpe meget. Man kan blandt andet få en en slags pudder til at sætte imellem baggen og vognen hvor man spænder. Her kan du både få et bedre fit til vognen, men samtidig undgå slitage på baggen.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00