4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

GPS ure

Hvis du gerne vil oppe dit golfspil endnu mere, og komme ned i handicap. Kunne et GPS ur være en super god ide at anskaffe sig.

Lazy loading test image

Hvorfor have et GPS ur?

Et gps ur kan være en rigtig god ide at have, hvis du gerne vil blive endnu bedre til golf. GPS ure har udviklet sig markant de sidste par år, og fungere næsten som en caddie i dag. Et GPS ur kan fortælle dig hvor langt der er til enten bunkeren, vandet, eller til hullet. Den kan også hjælpe dig med hvilket jern du skal bruge i hvilken situation, alt efter hvor langt der er til hullet og hvordan banen ser ud. Den tæller også alle dine slag og putts sammen for dig. Det kan ikke blive meget nemmere.

Baner på GPS ure

Næsten alle golfbaner i verden findes i GPS urenes software. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken bane du skal spille på. Derefter har den alle informationer om banen den skal bruge. Længder, forhindringer og meget mere. Det eneste du selv skal er at sige hvor flaget står på greenen.

Lazy loading test image

Selve urene

Selvom GPS urene er golfure, virker de stadig på præcis samme måde, som så mange andre smartwatches. Du kan stadig se hvad klokken er, og bruge en masse fede gadgets, som følger med hver enkelt ur. Det kan blandt andet være kalender, vejr, eller noget helt tredje.

Lazy loading test image

Garmin ure

Det førende mærke indenfor GPS ure til golf er Garmin. Garmin ure er både længst i funktionalitet, men også i udseende og software. Med et Garmin ur er du sikker på at have alle baner på dit ur, og du kan tilmed, hvis du har appen, indstille dit ur præcis efter din smag.

Mærker

Vi går altid efter at have det bedste her på siden. Det skal virke og være til gavn. På baggrund af dette kan i ikke komme udenom Garmin, som nævnt tidligere. Deres ure er det bedste man kan finde på markedet. Det er både holdbart, men også bare super smart.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00