4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Headcover

For at beskytte dine køller og woods, kunne det være en god ide at anskaffe sig headcovers. Headcovers hjælper også med at pynte din bag lidt ekstra ude på banen.

Lazy loading test image

Hvorfor bruge headcover?

Der er ikke noget værre end at ens køller og woods bliver ridset eller står og bliver helt fugtige. Der kan ske meget med hovedet på ens køller og woods i løbet af en tur på banen, eller blot når den står derhjemme. Her kan et headcover være en rigtig god ide at anskaffe sig. Den beskytter køllehovedet samtidig med at den pynter din bag. Så hvis du gerne vil have at levetiden på dine køller og woods er længere, kunne headcovers være smart.

Hvordan kan headcovers se ud?

Headcovers har også andre funktioner end blot at beskytte køllehovedet på dine køller og woods. Et headcover er også med til at udtrykke dig, som golfspiller og pynte baggen. Mange har nogle personlige historier knyttet til deres headcovers, mens andre bare synes et headcover er fedt eller sødt. Et headcover kan blandt andet være forskellige dyr. Dog findes der også helt neutrale headcovers, som ikke forestiller noget specielt, men bar skal beskytter køllehovedet.

Lazy loading test image

Hvad skal jeg vælge?

Det er helt op til en selv hvad man synes der ser flottest eller fedest ud, at have som headcover. Det kan være man er mest til det smarte neutrale, eller det lidt mere vilde med et dyr eller andet. Dog er det vigtigt at man sørger for at købe den rigtige størrelse headcover alt efter hvilken kølle eller wood det er til. Det er ikke alle headcovers, som passer til alle køller og woods.

Lazy loading test image

Mærker

Der findes mange forskellige der laver headcovers til køller og woods. Vi har her på siden en masse headcovers, som skal forestille dyr. De er fra mærket Daphnes. Vi har blandt andet et løve headcover og et zebra headcover. De mere neutral headcovers bliver typisk lavet af producenterne af køller og woods også. Der er også nogle køller og woods hvor der medfølger headcovers i forvejen.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00