4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herrebælter

Hvis dine bukser er lige lidt for store i livet, og du hele tiden skal gå at rette på dem kunne et herrebælte være en god ide. Her ved Golf-Sale har vi forskellige bælter til mænd fra bla. Backtee, FjällRäven, eller Under Armour.

Lazy loading test image

Materialet i et herrebælte

Bælter til mænd kan være lavet i forskellige materialer. Det er meget individuelt hvad forskellige herrer foretrækker i sit bælte. Et herrebælte kan for eksempel være lavet i Kanvas eller læder. Men som sagt er det bare vigtigt at finde det du synes ser godt ud og er behageligt. Et bælte til mænd kan også være lavet i strækbart materiale, så det er bedre at dyrke sport i.

Er der forskellige størrelser?

Man kan godt få herrebælter i forskellige størrelser eller længder som det hedder. Det er vigtigt at man ved hvor stor man er i taljen for at vide hvilken længde man skal have sit herrebælte i. Der står inde under hver af vores bælter hvilken længde bæltet er i. Der findes desuden bælter i forskellige bredder. Sørg for at vælge et bælte som ikke er for bredt til stropperne i dine golfbukser.

Lazy loading test image

Bæltespænder

Der findes mange forskellige bæltespænder som hver især har deres fordele. Nogle bælter har stort set ingen spænde, hvilket giver et mere ugeneret bælte som man stort set ikke bemærker. Ønsker man derimod et mere klassisk look med et stort golflogo på fronten, kan man også få bælter som har dette.

Lazy loading test image

Fordelen ved et bælte

Der er mange fordele ved at benytte et bælte til dine golfbukser eller golfshorts. En af fordelene er at du altid kan holde bukserne eller shortsene oppe. Samtidig giver bæltet et fedt look og et godt udtryk i golfspillet. Hvilken farve man vælger er helt op til en selv. Der har ofte været mange golfspillere som har sværget til et hvidt bælte. Det er dog meget individuelt om man ønsker et mere synligt hvidt bælte eller om man hellere vil have et lidt mere diskret sort bælte.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00