4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herrestrømper

Det er altid en god ide at have et par ordentlige herrestrømper på. Det gælder også når man spiller golf. Der skal gerne være god åndbarhed i strømperne, og de skal også være behagelige at have på.

Lazy loading test image

Hvorfor bruge golfstrømper til mænd?

Golfstrømper til mænd er på mange måder ikke bare en helt almindelig strømpe. Herre golfstrømper er vigtige i dit golfspil, da ens fødder er en rigtig stor del af ens slag. Golfstrømper sidder tættere på foden, og irritere dermed mindre nede i skoen. Når du har golfstrømper til mænd på, som passer dig er du sikker på en mere behagelig tur også.

Hvad er vigtigt ved herre golfstrømper?

Der er ikke den store forskel på herre golfstrømper og almindelige herre løbestrømper. Strømperne skal sidde godt til foden så de ikke generer dig når du spiller golf. Samtidig er det vigtigt at strømperne er svedtransporterende så du kan komme af med varmen.

Lazy loading test image

Modeller

Golfstrømper til mænd kan fås i flere forskellige modeller. De har hver sin fordel, alt efter hvordan vejret er. Der findes ankelstrømper, normale strømper, og lange strømper. Ankelstrømperne kan være meget behagelige om sommeren, hvor det er varmere, og man ikke har behov for så stor en herre strømpe. De normale herre strømper kan gå hele året rundt, da de både kan være effektive når det er varmt og når det er koldt. De lange strømper til mænd er mere til dig der nemt fryser dine tæer om vinteren.

Lazy loading test image

Mærker

En golfstrømpe til mænd skal være lavet rigtigt, ellers kan man lige så godt købe en helt almindelig strømpe. Derfor har vi også kun herrestrømper fra de bedste på markedet. Vi udplukker selv modellerne, så vi kan tilbyde dig det allerbedste. Vi kan tilbyde strømper fra mærker, som Falke, Backtee, og mange flere.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00