4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Jernsæt

Her finder du dit næste jernsæt til baggen. Vi har en masse lækre jernsæt, som 100% vil passe til dig. Vi har bla. jernsæt fra Wilson Staff.

Lazy loading test image

Hvorfor have jernsæt?

Det er meget svært at spille golf uden at have nogle jern. Faktisk er jern nok det mest essentielle redskab når man skal spille golf. Det er altid med jernet man lære at slå først, så hvis man slet ikke har nogle jern er det svært at spille golf. Et jernsæt er også en rigtig god ide at anskaffe sig, hvis man er nyere i golfsporten. Et jernsæt er typisk lidt billigere end at købe hvert jern for sig selv.

Hvad er et jern?

Et jern er dit mest brugte redskab ude på banen. Jernet er det første du lære at slå med og man kan faktisk spille golf udelukkende med jern og en putter. Jern bruger du til de mellemlange slag når du spiller golf. Du kan ikke slå lige så langt som med en driver, men efter drivet bruger man tit jern. Jern er også et mere præcist redskab på golfbanen, da man kan styrer bolden nemmere med et jern end en driver.

Lazy loading test image

Forskellige slags jern?

Der findes flere forskellige typer af jern. Alle jern er mærket med et tal eller et bogstav, og alt efter hvilket bogstav eller tal de har kan de noget forskelligt. Kort sagt indikere tallene og bogstaverne hvor langt man kan slå og hvor højt jernet slår op i luften. Jo mindre tal jo længere og fladere bliver slagene, og omvendt jo højere tal, jo kortere og høje slag. Der findes også p-jern, som er endnu kortere end for eksempel et 9’er jern.

Lazy loading test image

Teknologien bag jern

Teknologien bag jern Som nævnt tidligere er forskellen på jern hvor langt og hvor højt jernet slår. Højere tal var lig med kortere og højere slag. Kort sagt er det fordi, at bladet på jernet ligger mere ned. På den måde kommer bolden højere op i luften, og dermed ikke så langt. Omvendt ved lavere tal er bladet mere opretstående. Det resultere i at bolden kommer længere, men heller ikke så højt op i luften.

Mærker

Selvom at det er et jernsæt, og det er lidt billigere end at købe hvert jern hver for sig, går vi stadig efter at finde det bedste. Vi vil altid sigte efter at sælge så godt udstyr som muligt. Derfor har vi blandt andet lækre mærker som Wilson Staff i sortimentet.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00