4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Juniorsæt

Et juniorsæt er til den yngre nye golfspiller. Det er beregnet til unge spillere og er også et rigtig godt startersæt. Det er også billigt, hvilket er smart da en golfspiller fra omkring de 5-8 år ikke har behov for det samme udstyr, som ældre.

Lazy loading test image

Hvem skal have et juniorsæt?

Et juniorsæt er et mindre golfsæt, som passer perfekt til den yngre spiller. Alderen et juniorsæt typisk vil passe til er 5 til omkring 8 eller 9 år. Det gode ved sættet er at barnet selv håndtere sin bag og udstyr, da størrelsen på det passer til dem.

Hvad skal et juniorsæt indeholde?

Når du køber et juniorsæt vil du få nogle essentielle ting til at spille golf, medmindre andet står ved produktet. Junior Sættet vil indeholde en bag med jern, putter, og kølle. Mere skal man ikke bruge for at spille golf, og med det udstyr vil det også være sjovt at spille golf for børn.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Hvad skal man have udover et juniorsæt?

Man behøver som udgangspunkt ikke andet udstyr end golfbolde og et juniorsæt for at komme i gang med at spille golf. Derimod kan man tilføje ting til sættet hvis man får behov for det. En god idé er at investere i nogle golfhandsker så man får et bedre greb. Derudover kan man tilføje nogle golfsko så man står bedre fast. Ønsker man også noget behageligt og stilfuldt tøj, kan dette selvfølgelig også tilføjes.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00