4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Paraplyer

Hvis du er ude at spille golf og det begynder at regne, er det ret irriterende, hvis du ikke har en paraply til at holde dig nogenlunde tør. Vi har en masse paraplyer lige til dig, fra de lækreste golfmærker.

Lazy loading test image

Hvornår er det nødvendigt at have en paraply?

Som de fleste nok ved bruger man en paraply når det regner, og det er også tilfældet i golfsporten. Paraplyer er lækre at have når himlen pludselig åbner sig over en. Dog bruger man også paraplyer til andet end at holde sig selv tør når man spiller golf. Ofte sætter man paraplyen på sin golfvogn, så den kan holde det meste af vognen tør, og det der er på golfvognen, som scorekort eller lignende.

Hvordan sætter man en paraply på vognen?

Når det regner er det meget smart at have paraplyen på vognen, så den beskytter dine ting også. Men man bliver nødt til også at have en paraplyholder, man kan sætte på sin golfvogn. Hvis ikke man har en paraplyholder er det meget svært at have den på vognen. Det vil også være træls at skulle lægge paraplyen helt væk, under hvert skud.

Lazy loading test image

Udseende

Paraplyer kan se meget forskellige ud, alt efter hvilket mærke der har designet dem. Vi har paraplyer i mange forskellige farver, så du kan få en paraply der passer lige til dig og din vogn. De fleste er helt simple med deres logo på og så en farve.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har en masse forskellige paraplyer fra forskellige mærker, alt efter hvilket mærke der passer bedst til dig. Mange golfspillere har tit et mærke de foretrækker at have, som for eksempel Titleist, Taylormade, Ping, eller Callaway. Vi har et bredt udvalg af paraplyer, så du også kan finde den perfekte til dig.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00