4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Rejsecover

Hvis du er så heldig og skal på golfferie et sted hen i verden kunne et rejsecover være en rigtig god ide at anskaffe sig. Det vil gøre hele rejse processen nemmere for dig.

Lazy loading test image

Hvorfor have et rejsecover?

Et rejsecover er en rigtig god ide at have hvis man skal have sin bag med ud og flyve. Når man tager på bilferie, eventuelt til de varme lande i syden, er det tit man flyver derned. Når man så skal have sin golfbag med kan den meget nemt blive beskadiget under turen. Derfor er et rejsecover en rigtig god ide. Den beskytter din golfbag under hele rejsen, men gør også bare baggen meget nemmere at håndtere. Rejsecovers kan også fås til golfvogne, så du også kan få din golfvogn med på ferien.

Hvad er et rejsecover?

Et rejsecover er beskyttelse til din golfvogn og golfbag. Det er til at tage udenom baggen og vognen, når man rejser. Det beskytter baggen og vognen for ridser og slag. Rejsecovers er typisk lavet som tasker, så de er nemme at håndtere, og man kan have ekstra ting med i rejsecoveret.

Lazy loading test image

Modeller

Det er forskelligt fra model til model hvor beskyttende og de er. Der kan også være forskel på plads og om der er ekstra plads til eventuelle golfsko og lignende. Der findes mange forskellige, og man skal prøve at finde den der opfylder ens behov mest. Et rejsecover kan også have hjul så man kan rulle afsted med den i stedet for at bærer rundt på det.

Lazy loading test image

Mærker

Vores udvalg af rejsecover til golfvogne og golfbags er et bredt sammensat sortiment af de bedste rejsecovers på markedet. Vi går efter at tilbyde det bedste og mest funktionelle. Vi har derfor mærker som Big Max, Backtee, og MGI.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00