4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Scorekort

For at tælle dine point er det ret vigtigt at holde styr på scorekortet. Hvis ikke du har styr på bliver ihvertfald svært at komme ned i handicap. Med en scorekortholder, kan du nemmere holde styr på scorekortet.

Lazy loading test image

Hvorfor have en scorekortholder?

Noget af det vigtigste hvis du gerne vil ned i handicap er at få nok point. Hvis du ikke har styr på scorekortet er lang vej til de lave handicap. En scorekortholder kan være meget praktisk at have for altid at have styr på pointene. Scorekortholdere er lavet til at holde dit scorekort, så du ikke skal finde det op af lommen hele tiden.

Hvordan fungere en scorekortholder?

Det er meget forskelligt fra scorekortholder til scorekortholder hvor de fungere. Fælles for alle scorekortholdere er dog at de er lavet til at holde styr på ens scorekort når man er ude på golfbanen. Nogle scorekortholdere er lavet til at sætte på golfvognen, og andre er bare en slags mappe. Nogle er også vandtætte og beskytter scorekortet ekstra, mens andre ikke kan holde alt vandet væk.

Lazy loading test image

Kvalitet

Der kan selvfølgelig være stor forskel på kvaliteten på scorekortholdere, men vi sigter altid efter at have de mest funktionelle og bedste scorekortholdere. Det er vigtigt at et scorekortholder kan holde til alt slags vejr, så vi forsikrer dig om at vores produkter kan holde til det de skal.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har scorekortholdere fra en masse forskellige mærker. Så hvis du har et favorit golf mærke, kan det være du er heldig at vi har en scorekortholder derfra. Som nævnt tidliger går vi efter at finde de bedste og derfor har vi blandt andet fra mærkerne Masters, Powakaddy, og Wydale.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00