4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Spikes

Spikes er fantastiske til at give dig et ekstra godt greb i jorden. Spikes sættes på ens golfsko under sålen. Man skal dog være opmærksom på at det ikke er alle golfsko der kan have spikes.

Lazy loading test image

Hvorfor have spikes?

Spikes kan være en rigtig god hjælp, til at øge dit greb på banen og optimere dine golfslag. Spikes er sætter sig fast i jorden, men giver stadig bevægelighed i slaget. Når man køber golfsko er det enten med eller uden spikes. Hvis golfskoen kan have spikes, kommer de også med spikes. Dog kan spikes godt blive slidt ned og være mere i vejen end til gavn. Derfor kan du købe spikes uden sko, for at skifte spikesne på golfskoen.

Hvornår er det tid til at skifte spikes?

Det kan godt være svært at vide hvornår det er tid til at skifte sine spike, hvis man ikke ved så meget om det. Det er der dog en masse hjælp til at finde ud af. Typisk kan man finde svaret på selve spiken under foden. De fleste spikes er designet med et mærke eller lignende der viser når det er tid til at skifte spikes. Ved vores spikes er det for eksempel et c man skal kigge efter. Når den yderste blok er væk, er tiden inde til nye spikes.

Lazy loading test image

Hvordan vælger jeg spikes?

Når dine spikes er så slidte at tiden er inde til at få dem skiftet ud, skal du have fat i nye spikes. Man kan måske godt tro at det skal være nogle specielle, men sådan er det slet ikke. De spikes vi har her på siden passer til alle golfsko med spikes. Hvis ikke de passer til alle vil det stå under produktet. Så det er bare at vælge den man synes bedst om.

Lazy loading test image

Vores mærker

Her på siden går vi op i at have de bedste produkter på markedet. Det gælder også vores spikes. De skal kunne holde i lang tid og yde optimalt. Vi har derfor spikes fra blandt andet Champ, for at opfylde det.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00