4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Tees

Tees bruges til at hæve bolden over jorden når du skal ud på et hul. Ved at løfte bolden Kan du nemmere ramme den med enten din driver, et jern, en hybrid, eller en fairway kølle. På den måde kan du give dine slag mere længde.

Lazy loading test image

Er Tees vigtige?

Du kan sagtens spille golf uden at bruge tee’s. Man kan godt bare slå til bolden fra jorden med sine jern, hybrid eller fairwaykøller. Dog hvis du gerne vil have mere længde på dine bolde er en tee vigtig. Med en tee får du mere længde på dine slag og på sigt kan du nemmere komme ned i handicap.

Forskellige slags tee

Der findes mange forskellige slags tee’s. En tee kan være i mange forskellige materialer, men de er også lavet til forskellige formål. For eksempel kan en tee være lavet i plastik, træ, eller sågar gummi.

Lazy loading test image

Hvad bruger jeg de forskellige tee’s til?

Som nævnt ovenover kan de forskellige tee’s være lavet til hver sit formål. En gummi tee er for eksempel ikke lavet til at blive brugt ude på banen, men derimod lavet til måtten på driving rangen. Til gengæld er en tee lavet i plastik og træ beregnet til at bruges på banen, når du slår ud.

Lazy loading test image

Længder

En tee kan have mange forskellige længder. Det kommer meget an på hvad man skal bruge tee’en til og hvad ens personlige præferencer er. En kort tee foretrækker de fleste for eksempel ikke når de skal slå ud på et hul med sin driver, men derimod en længere. I stedet vil mange gerne bruge en kortere til at tee sin bold op når man skal bruge et jern, men igen det er helt efter ens præferencer.

Mærker

Vi flere forskellige mærker af tee’s her på shoppen, og du skal bare vælge hvilke tee’s der passer dig bedst. Vi har bla. mærker som Lignum, Master, og Pride.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00