4.9 Trustpilot
Gratis ombytning

Trænings tilbehør

Det kan nogle gange være en god ide at have nogle redskaber til at hjælpe en når man skal lære. Her på siden finder du en masse træningstilbehør til at gøre dit golfspil bedre.

Lazy loading test image

Hvad kan træningstilbehør gøre for mig?

Træningstilbehør til golf kan være en rigtig god ide at anskaffe sig, hvis man vil øge sit niveau. Du kan med træningstilbehør lave en masse øvelser og lære den vej. Det kan også gøre at du kan træne dit golf i hjemmet og træne de dage du ikke har mulighed for at komme ud og spille.

Træningstilbehør til putting

Noget træningstilbehør som er meget populært er en putting måtte. Så kan du hjemme i stuen eller hvor det passer, stå og øve dit putte game. Der findes et hav af forskellige putting måtter, og det kan være rigtig god træning da putting som bekendt kan koste mange point i golf. Derudover findes der smash bags som man kan slå ind på. Dette sikrer at bolden ikke ryger ind af naboens vindue, og du kan på den måde øve dine slag. Af andet træningstilbehør kan nævnes et chipping target. Den har et lille hul hvor man kan slå bolden i og på den måde øve sig i at chippe.

Lazy loading test image

Træningstilbehør til chip

Vi sælger også træningstilbehør til at i din chip træning. Der har vi for eksempel et net man kan stille ud på sin græsplæne og så prøve at chippe sine bolde ned i nettet. Træningsudstyr til at træne med er rar at have derhjemme så man altid kan træne sit golfspil.

Lazy loading test image

Træningstilbehør til sine drives

Vi tilbyder naturligvis også træningsudstyr til at optimere dine drives. Vi kan blandt andet tilbyde en smash bag fra Masters, som kan hjælpe dig med at øge din svinghastighed, men samtidig stadig ramme rent.

INFORMATIONS-LINKS

Om os

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@golf-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00